Varumärket Drosselmeyer

By September 21, 2017Drosselmeyer

Sen i januari har vi på Drosselmeyer jobbat hårt för att utveckla vårt varumärke och hitta tillbaka till våra rötter. Det är så oerhört lätt att man som företag börjar tumma på saker som är viktiga för att tillfredsställa andra. Självklart är det a och o att tillfredsställa ens kunder men det är så viktigt att kunna stå för det man gör för annars är man ju faktiskt bara ett av alla företag. Då är vi ju inte Drosselmeyer längre.
Hur som helst så har vi under dessa månader kommit väldigt långt i arbetet med vårt varumärke genom ett flertal workshops och en hel del arbete med oss själva. Vi har bland annat gjort om vår hemsida, strukturerat om sättet vi jobbar med våra kunder samt satsat på att bli mer digitala. Det är så oerhört kul att äntligen ha kommit till den punkten där vi kan börja dela med oss av vår resa och våra framsteg.
Nu när vi är igång med hemsidan tänkte vi att det är dags att visa er vårt samarbete med den fantastiskt duktiga fotografen Fabian Björnstjerna. Han har verkligen lyckats få fram essensen av Drosselmeyer i sina bilder.