Jobbet som Innovatör

By | Drosselmeyer

Allt i den tid vi lever i går så otroligt fort och vi blir uttråkade så fort något inte gör det. Produkter produceras på löpande band och vi konsumerar så mycket innehåll att vi knappt kan komma ihåg något efteråt. Men att det ändå i denna snabba värld finns plats för varumärken som har en lång och noggrann designprocess, det tycker vi är fantastiskt!

I den här videon berättar vi mer om vad det är Drosselmeyer gör och hur vår grundare Erik von Schoultz tänker när han skapar en ny produkt.

Maison&Objet Paris

By | Drosselmeyer

I september åkte vi iväg på en resa till Paris för att besöka interiördesignsmässan Maison&Objet i Paris. Vi fick träffa våra franska distributörer vilket var otroligt värdefullt och sedan fick vi såklart också kika runt en hel del på mässan. Det var så inspirerande att gå runt och titta på de andra utställarnas montrar eftersom vi både fick ta del av de kommande trenderna samt se vad folk intresserade sig för.

Vi fick verkligen alla den där extra dosen av passion och kreativitet som man behöver ibland. Inte minst när vi strosade runt på Paris gator, åt god mat och drömde om ett framtida Drosselmeyer kontor i Marais!

Här kommer lite bilder från vår resa.

Våra vänner på Klong ställde ut. Och här ovan har vi en favorit från Tom Dixon.Och den här fåtöljen måste man väl bara ha hemma i vardagsrummet?

Varumärket Drosselmeyer

By | Drosselmeyer

Sen i januari har vi på Drosselmeyer jobbat hårt för att utveckla vårt varumärke och hitta tillbaka till våra rötter. Det är så oerhört lätt att man som företag börjar tumma på saker som är viktiga för att tillfredsställa andra. Självklart är det a och o att tillfredsställa ens kunder men det är så viktigt att kunna stå för det man gör för annars är man ju faktiskt bara ett av alla företag. Då är vi ju inte Drosselmeyer längre.
Hur som helst så har vi under dessa månader kommit väldigt långt i arbetet med vårt varumärke genom ett flertal workshops och en hel del arbete med oss själva. Vi har bland annat gjort om vår hemsida, strukturerat om sättet vi jobbar med våra kunder samt satsat på att bli mer digitala. Det är så oerhört kul att äntligen ha kommit till den punkten där vi kan börja dela med oss av vår resa och våra framsteg.
Nu när vi är igång med hemsidan tänkte vi att det är dags att visa er vårt samarbete med den fantastiskt duktiga fotografen Fabian Björnstjerna. Han har verkligen lyckats få fram essensen av Drosselmeyer i sina bilder.

Följ oss på vår resa

By | Drosselmeyer | No Comments

Nu har Drosselmeyer äntligen tagit steget till att starta en blogg. Här kommer du kunna läsa om vad vi har för nya produkter på gång, vad det egentligen är vi gör om dagarna, vilka andra innovatörer man borde ha koll på och allt annat som inspirerar oss!

Följ med oss på vår resa och glöm inte att det alltid går att maila om ni har några frågor, åsikter eller önskningar på framtida produkter. Vad är det du stör dig på i vardagen som du vill förbättra? Låt oss veta genom att maila rebecca@drosselmeyer.se.

Amazing post with all the goodies

By | Food for thought | 2 Comments

In varius varius justo, eget ultrices mauris rhoncus non. Morbi tristique, mauris eu imperdiet bibendum, velit diam iaculis velit, in ornare massa enim at lorem. Etiam risus diam, porttitor vitae ultrices quis, dapibus id dolor. Morbi venenatis lacinia rhoncus. Vestibulum tincidunt ullamcorper eros eget luctus. Nulla eget porttitor libero. Read More

Auctor consectetur ligula gravida

By | Dining | One Comment

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi vitae dui et nunc ornare vulputate non fringilla massa. Praesent sit amet erat sapien, auctor consectetur ligula. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed non ligula augue. Praesent imperdiet magna at risus lobortis ac accumsan lorem ornare. In aliquam, sapien ac vehicula vestibulum, arcu magna aliquet velit,

Magna fringilla condimentum

By | Gaming | No Comments

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent ullamcorper suscipit mi, id convallis risus ullamcorper eget. Curabitur ultricies elit lacinia arcu ullamcorper adipiscing. Integer velit dui, gravida semper commodo vel, accumsan ac orci. Phasellus venenatis venenatis velit ut ultricies. Cras porta dignissim malesuada. Etiam auctor, justo et facilisis ultrices, justo mauris imperdiet ligula, vitae tincidunt justo quam fermentum nulla. Read More